Αρχεία

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ελέγχου, ρύθμισης και σφράγισης αντλιών υγρών και αερίων καυσίμων πρατηρίων και μετρητών βυτιοφόρων μεταφοράς και διανομής μεταξύ των υπόλοιπων υπηρεσιών και αγαθών που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια.

Πρατήρια καυσίμων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων της εταιρίας μας δεν περιορίζονται στον ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων με κάυσιμα αλλά μέσα από ένα ευρώ φάσμα προιόντων και υπηρεσιών με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε αυτοκινητιστή.

Και δεν σταματάμε εδώ.

Αναζητούμε συνεχώς τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι προσφέροντας μέσα από καλαίσθητα πρατήρια τα πιο ποιοτικά προιόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.Το δίκτυο μας διαθέτει περίπου 280 ελεγχόμενα και συνεργαζόμενα πρατήρια.

Λιπαντικά

Δραστηριοπούμαστε στην αγορά των Λιπαντικών και Ορυκτελαίων προσφέροντας όλη τη γκάμα των προιόντων για μηχανές όλων των τύπων,προσφέροντας λιπαντικά υψηλών προδιαγραφών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Τα προιόντα μας αποθηκεύονται και διακινούνται από σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ναυτιλιακά

Με δεδομένο οτι η κατανάλωση καυσίμων στις κύριες και βοηθητικές μηχανές ενός πλοίου αποτελούν το 30%-40% του κόστους λειτουργίας του,παρέχουμε καύσιμα υψηλών προδιαγραφών με ασφάλεια και αίσθημα ευθύνης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η εταιρία μας άλλωστε έχει ενα λόγο περισσότερο να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευαισθησία στην συγκεκριμένη αγορά αφού μεγάλες επενδύσεις σε δεξαμενισμό έχουν πραγματοποιηθεί στη Σαμοθράκη.

Αποθήκευση

Η αποθήκευση των καυσίμων γίνεται σε ιδιόκτητους και μισθωμένους αποθηκευτικούς χώρους για την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται 2 αποθηκευτικοί χώροι καυσίμων όπου η χωρητικότητα των δεξαμενών μας επιτρέπει την απρόσκοπτη και ευέλικτη εξυπηρέτηση των εμπορικών μας δραστηριοτήτων.Οι κύριες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Περιφερειακή Λαχαναγοράς ενώ στην Πολίχνη Θεσ/νίκης λειτουργούν κυρίως εγκατάσταση πετρελαίου θέρμανσης.

Η εταιρία μα εξυπηρετείται και από τρίτες εγκαταστάσεις τις οποίες μισθώνει στη Βόρεια Ελλαδα όπως αυτή της ΕΚΟ και των ΕΛ.ΠΕ. Σύντομα υλοποιείται μεγάλη επένδυση στα Διαβατά Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητους χώρους για την αποθήκευση και διακίνηση Καυσίμων.'Ολα αυτά τα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας και την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων.

Στη Σαμοθράκη βρίσκονται ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εφοδιασμού που πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και μας επιτρέπουν λόγω χωρητικότητας να λειτουργούμε με ασφάλεια και πληρότητα αποθεμάτων όλο το χρόνο.

Στην Ιωνία Βόλου διαθέτουμε μισθωμένο χώρο αποθήκευσης και εφοδιασμού για την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας προσφέροντας ευελιξία και γρήγορη παράδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Αρχεία

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ελέγχου, ρύθμισης και σφράγισης αντλιών υγρών και αερίων καυσίμων πρατηρίων και μετρητών βυτιοφόρων μεταφοράς και διανομής μεταξύ των υπόλοιπων υπηρεσιών και αγαθών που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια.